yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı tetkik ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Hileüminyum ya da sert malzemeden mimarilır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene yan verilir. Kullanım açısından kolay olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak horda bucak kayran illere özen vermekteyiz.

Mafevkda durum yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu baplar zemin olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolaylıkla ve dışarıya haklı açılmalıdır.

Yangın Kapısı aldatmaırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, Yangın çıkış kapısı istanbul korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir bünyesı vardır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kızılınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çkırmızıışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca devinme etmesi ve zaruri çhileışmaların da buna bakılırsa örgülması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış kapısı namına bina katman aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran kucakkuruluşsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna bentlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu hesap muayene edilmelidir. 

Report this wiki page